У поліції опублікували відео розбійного нападу на ювелірку у Херсоні

У поліції опублікували відео розбійного нападу на ювелірку у Херсоні

У поліції опублікували відео розбійного нападу на ювелірку у Херсоні

Підозрювані можуть бути причетні ще до 17 нападів.

Поліція опублікувала відео із камер спостереження, які зафіксували, як відбувався розбійний напад на ювелірний магазин у Херсоні.

За словами першого заступника голови Національної поліції України В’ячеслава Аброськіна, підозрюваних розшукують на території п’яти областей -  Херсонській, Миколаївській, Дніпропетровській, Кіровоградській та Запорізькій.

Правоохоронці провели обшуки за місцем проживання підозрюваних і вилучили  значну кількість зброї, гранат, боєприпасів і коштовностей.

"Це озброєна банда. До складу банди входить п’ять осіб. Можна сказати, що це дуже небезпечні особи, які володіють зброєю. Жодна особа не брала участі у складі Збройних Сил або інших правоохоронних органів на сході нашої держави. Звичайна банда, сформована для скоєння тяжких злочинів", – зазначив Аброськін.

Поліцейські встановили, що втікачі можуть бути причетні ще до 17 розбійних нападів, які сталися упродовж 2016-2017 років на території восьми областей України.

Нагадаємо, 14 травня чоловіки у масках  вдерлись до торгового центру у Херсоні і погрожуючи зброєю, забрали прикраси і втекли на авто. Правоохоронці злочинців наздогнали, але ті почали стріляти, пересіли на іншу автівку і втекли. Внаслідок інциденту ніхто не постраждав. Пізніше житель Херсона відзняв на автореєстратор полишену машину, що горіла на трасі на виїзді з міста. За фактом відкрито кримінальне провадження за статтею "Розбій".

Повʼязані теми:

Наступна публікація