У поліції підтвердили затримання бійця батальйону "Донбас" у Києві

У поліції підтвердили затримання бійця батальйону "Донбас" у Києві

У поліції підтвердили затримання бійця батальйону "Донбас" у Києві

Фото: Facebook.com/Батальйон "Донбас-Україна"

Затриманий може бути причетний одразу до семи кримінальних справ.

У поліції підтвердили затримання бійця батальйону "Донбас" Олександра Новікова у Києві. Його підозрюють у викраденні людини, загалом він є фігурантом семи кримінальних справ.

Про це із посиланням на Національну поліцію повідомляє "Українська правда".

Окрім викрадення людини, Новіков може бути причетний до підроблення документів, одержанні хабара, недбалому ставленні до військової служби, катуванні, порушенні недоторканності житла та перевищенні влади.

Поліція затримала бійця "Донбас" за дорученням прокуратури на виконання рішення суду. Зараз затриманого доставляють до слідчих прокуратури, після чого направлять до суду для обрання міри запобіжного заходу.

Нагадаємо, вдень 24 листопада активісти руху "Визволення" заявили про те, що у Києві невідомі, схожі на спецпризначенців, викрали ветерана батальйону "Донбас" Олександра Новікова (позивний "Хаммер"). За словами очевидців, чоловіка схопили у Києві у районі Індустріального моста, у захопленні брали участь близько 20 людей. Олександр до війни був підприємцем у Макіївці. З "Донбасом" - від першого бою під Карлівкою. Один із організаторів табору за ухвалення антикорупційних законів під Верховною Радою.

Повʼязані теми:

Наступна публікація