У поліції пояснили, чому закрили справу про доведення до самогубства льотчика Волошина

У поліції пояснили, чому закрили справу про доведення до самогубства льотчика Волошина

Слідчі не знайшли складу злочину.

Слідче управління Головного управління Нацполіції в Миколаївській області закрило кримінальне провадження за фактом самогубства тимчасового виконувача обов’язків директора КП "Миколаївський міжнародний аеропорт", колишнього льотчика Владислава Волошина у зв'язку з відсутністю складу кримінального правопорушення.

Про це заявила речниця ГУ Нацполіції в області Олена Бережна, повідомляє УНІАН.

Поліція озвучила п'ять версій самогубства льотчика Владислава Волошина

Поліція озвучила п'ять версій самогубства льотчика Владислава Волошина

"Підстав оголошувати комусь про підозру у вчиненні кримінального правопорушення немає. Тому кримінальне провадження було припинено за відсутністю складу кримінального правопорушення", - наголосила вона.

За словами Бережної, під час проведення досудового слідства були проведені всі необхідні експертизи.

Нагадаємо, 18 березня 2018 року, у Миколаєві у власній квартирі скоїв самогубство 29-річний військовий льотчик та виконувач обов'язків глави миколаївського аеропорту Владислав Волошин. За даними правоохоронців, його родина перебувала вдома, а постріл з кімнати почула дружина. Згодом ЗМІ повідомляли, що причинами самогубства Волошина можуть бути проблеми, що виникли в ході ремонту аеропорту. Поліція озвучила інформацію, що суїцидальні думки льотчик озвучував ще два роки тому

Після самогубства заговорили про тиск на Волошина з боку чиновників ОДА. Активісти вимагали відсторонити від посади очільника області Олексія Савченка і висловити йому недовіру. Пізніше в Адміністрації президента повідомили, що Олексій Савченко відсторонений від виконання своїх обов’язків на час розслідування.

Повʼязані теми:

Наступна публікація