У пологовому будинку на Вінниччині загадково померла ненароджена дитина

У пологовому будинку на Вінниччині загадково померла ненароджена дитина

Фото: pixabay.com

Лікарі плутано пояснюють те, що відбулося.

У райцентрі Тиврів Вінницької області в породіллі під наглядом лікарів в утробі завмерло дитя. Жінка просила та не дочекалася допомоги медиків, які пояснили, що так розпорядилася природа, йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

"Мені сказали, що буде дівчинка", - каже Аліна Крамничка. Вона разом із чоловіком готувалася до цього: купувала пелюшки та повзунки. На 39-му тижні жінку поклали до пологового будинку. Медики казали, що дитя має от-от народитися. На скарги про біль у животі не реагували. "Увечеря я ще чула дитину, вона билася. Зранку вже прийшов лікар на обхід, спитав, чи я чую рухи. Я кажу, що сьогодні ще не чула. Це було 8:00 ранку. І тоді провели все і сказали, що у неї не б'ється сердечко", - розповіла породілля.

Так розпорядилася природа: гінеколог пояснив породіллі чому у неї померло дитя у лікарні

Так розпорядилася природа: гінеколог пояснив породіллі чому у неї померло дитя у лікарні

Родичі впевнені, що дитина завмерла в утробі через лікарську недбалість, і готуються звертатися до правоохоронців. "Якби це вона вдома була, і з дому приїхала вже з мертвою дитиною, то можна було сказати, що наша провина. А вона ж була у лікарні, під їхнім наглядом. Чого не подивилися?", - обурена мама породіллі Оксана Романюк.

За висновками експертизи, причиною смерті плоду стала асфіксія. Медики кажуть, що під час вагітності жодних патологій у жінки не виявили. "Вона у мене ніяких підозр не викликала. Ну, так трапилося, очевидно, природа так розпорядилася", - прокоментував завідувач пологовим відділення Павло Мілевський.

Кореспондент ТСН Анна Тітовська

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Здоров'я вагітної
Наступна публікація