У Польщі автобус з українцями зіткнувся з двома вантажівками: 16 осіб травмовано

У Польщі автобус з українцями зіткнувся з двома вантажівками: 16 осіб травмовано

Фото: Сілезький воєвода Ярослав Вечорек

Внаслідок аварії всього постраждало понад 30 людей.

У Сілезькому воєводстві Польщі пасажирський автобус з 40 українцями зіткнувся з двома вантажівками. В результаті аварії постраждало 16 пасажирів, з них шестеро госпіталізованих, одна особа - у критичному стані.

Про це повідомляє "Укрінформ" з посиланням на Генконсульство у Кракові.

ДТП сталася 2 липня близько 14:00 на автодорозі №1 поблизу міста Богуславіце Ченстоховського повіту. Внаслідок зіткнення з автобусом загорілися дві вантажівки. Одна з них згоріла повністю. 

"В автобусі перебувало близько 40 громадян України. Внаслідок аварії пошкодження різних ступенів отримали 16 осіб, з яких шість осіб госпіталізовано, одна з них перебуває у критичному стані”,- повідомили у консульстві. Постраждалих шпиталізували гелікоптерами. Дітей серед них немає. 

Усім особам, які не потребують медичної допомоги, тимчасово розселили в готелях. За попередньою інформацією, автобус прямував з Тернопільської області ймовірно до Варшави. Водночас, польське видання RMF FM повідомляє, що автобус прямував до Слупська. Утім, перевізника ще не встановили. 

За інформацією польських ЗМІ, загалом постраждали 32 особи. 

Фото: Сілезький воєвода Ярослав Вечорек

⛔ #UWAGA ⛔ Poważny wypadek na DK1 w miejscowości Bogusławice koło Częstochowy z udziałem dwóch samochodów ciężarowych...

Опубліковано Waszym Okiem - Radio Bielsko Четвер, 2 липня 2020 р.

Нагадаємо, нещодавно у Польщі сталася ще одна масштабна ДТП. У Варшаві двосекційний пасажирський автобус випав з мосту і розламався навпіл. В результаті аварії загинуло щонайменше двоє людей, близько двох десятків - постраждало.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Аваріі та ДТП
Наступна публікація