У Полтаві інкасаторське авто зіткнулося з поліцейським і перекинулось

У Полтаві інкасаторське авто зіткнулося з поліцейським і перекинулось

За попередніми даними, у ДТП постраждали декілька людей.

У Полтаві на перехресті вулиць Маршала Бірюзова та Петра Юрченка зіткнулися інкасаторський мікроавтобус Ford Transit та поліцейський автомобіль Renault Dokker.

Про це повідомили у відділі комунікації поліції Полтавщини.

"Дорожньо-транспортна пригода сталася сьогодні, 30 липня, близько 09:40", - йдеться у повідомленні.

Унаслідок зіткнення інкасаторське авто перекинулось на бік, а в поліцейського сильно пошкоджена передня частина.

Наразі правоохоронці розшукують очевидців ДТП.

"З метою встановлення обставин та причин аварії звертаємося до водіїв, які проїжджали перехрестя в цей момент з увімкненими реєстраторами, або осіб, які стали очевидцями ДТП, надати інформацію, що стосується вказаної автопригоди за телефонами: (0532) 51-77-28, 0504097102 - відділення поліції №1 міста Полтава або 102", - закликали у поліції.

Своєю чергою полтавський активіст Дмитро Бурмака на своїй сторінці у Facebook зазначив, що у ДТП постраждали декілька людей, а винуватцями аварії є інкасатори, які нібито перетинали перехрестя на червоне світло.

"ДТП поліція та інкасатори Полтава. Попередньо інкасатори перетинали перехрестя на червоне світло. Декілька людей травмовано. 30.07.2018", - написав він.

Дтп поліція та інкасатори Полтава. Попередньо інкасатори перетинали перехрестя на червоне світло. Декілька людей травмовано. 30.07.2018

Опубликовано Бурмакой Дмитро Понедельник, 30 июля 2018 г.

Згодом у поліції підтвердили, що ДТП спричинили співробітники інкасаторської служби.

"Нам вдалося встановити обставини ДТП  за участю поліцейського автомобіля та інкасаторського мікроавтобуса за допомогою відеофіксації. Зокрема, встановлено, що водій мікроавтобуса "Форд" порушив Правила дорожнього руху, виїхавши на заборонений сигнал світлофора, що і призвело до аварії", - розповів начальник Полтавського відділу поліції Олександр Терела.

Нагадаємо, раніше у Києві інкасатори протаранили трамвай. Водій трамвая намагався загальмувати і сигналив, але ДТП уникнути не вдалося.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Аваріі та ДТП
Наступна публікація