У Полтаві водій маршрутки возив пасажирів у нетверезому стані

Він вже не вперше їздить п'яним.

Вдень 14 грудня патрульні Полтави зупинили водія маршрутного таксі, вміст алкоголю у крові якого склав 1,33 проміле, що майже у сім разів перевищує допустиму норму. Побачивши інспекторів, водій настільки рознервувався, що одразу почав висаджувати пасажирів із салону автобуса.

Про це повідомляє пресслужба патрульної поліції.

Як зазначається, під час спілкування із водієм було відчутно сильний запах алкоголю. Огляд на стан сп’яніння за допомогою алкотестера показав, що вміст алкоголю у його крові майже в сім разів перевищує допустиму норму.

Також під час перевірки з’ясувалося, що чоловік не вперше керує транспортними засобами в стані сп’яніння. Його раніше вже позбавляли водійських прав. Крім того, наразі водій має тимчасове обмеження в праві керування одним із відділів виконавчої служби Полтави.

Патрульні склали на керманича адмінпротоколи й евакуювали автобус на майданчик тимчасового затримання транспортних засобів.

Нагадаємо, раніше у Сумах маршрутник майже півгодини вмовляв патрульних узяти хабар. Кожному патрульному він пропонував по 100 гривень. Усе відбувалося на очах у пасажирів, які весь цей час спостерігали за сценою і терпляче чекали в салоні. 

По 100 гривень патрульним: водій маршрутки в Сумах пропонував копам хабарі

По 100 гривень патрульним: водій маршрутки в Сумах пропонував копам хабарі

Повʼязані теми:

Наступна публікація