У Полтаві в інтернаті викинули на смітник речі, подаровані дітям до Дня Святого Миколая - соцмережі

Пакети з речами ніхто навіть не відкривав.

У Полтавській спеціалізованій школі-інтернат №2 викинули у сміттєві баки речі, які благодійники подарували дітям до Дня Святого Миколая.

Про це на своїй сторінці у Facebook написала Яна Станішевська, зірка реаліті-шоу, що брала участь в проведенні заходу.

За її словами, 15 грудня команда благодійників влаштувала свято для вихованців інтернату з солодким столом, приготувала їм речі і подарунки.

Станішевська пише, що керівництво навчального закладу пообіцяло, що вихователі відсортують речі і після цього передадуть дітям. М'які іграшки пообіцяли дарувати вихованцям інтернату як заохочення.

Проте вночі благодійники побачили, що сміттєві баки біля інтернату були вщерть забиті подарованими речами.

«Викинуті пакети з абсолютно новими шапочками, кофтами і сорочечками. Їх навіть ніхто не відкривав. Викинули як є», - написала Станішевська.

Організатори свята для дітей вимагають звільнити людину, яка віддала «наказ» викинути подаровані речі. Також вони вимагають зібрати вихованців інтернату в актовому залі і роздати їм всі подаровані речі. Якщо хтось із співробітників інтернату забрав собі якусь річ, їх теж потрібно звільнити, вважає Станішевська.

Вопиющая ситуация, котороя показывать проблемы нашего общества. Ведь чужих детей не бывает , но почему же так по-скотск...

Опубліковано Яною Станишевською 16 грудня 2017 р.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Виховання дітей
Наступна публікація