У Полтаві з пожежі врятували двох дітей та пенсіонерку

Займання сталося у багатоповерховому будинку.

Двох малолітніх дітей та жінку похилого віку врятували пожежники у Полтаві, передає кореспондент ТСН.

Вранці у багатоповерхівці зайнялася квартира на третьому поверсі. Її власниця змогла вибратися з палаючого помешкання самотужки, а от її сусіди на п’ятому поверсі через густий дим опинилися заблокованими в квартирі.

Їхні крики про допомогу вчасно почули рятувальники й кинулися допомагати. У квартирі перебували двоє малолітніх дітей – 2,5 та 3,5 років,  та їхня 67-річна бабуся, що не могла пересуватися самотужки. По черзі рятувальники винесли на руках малечу, та жінку на свіже повітря.

"Через сильне задимлення рятувальники працювали в апаратах захисту органів дихання, зважаючи на сильний дим у під’їзді, було прийняте рішення проводити евакуацію людей. Вогнеборці винесли дітей на свіже повітря та допомогли жінці вибратися на свіже повітря. Крім того, було евакуйовано ще двох людей та одну дитину", - повідомила керівник прес-служби управління ДСНС в Полтавській області Світлана Рибалко.

Нагадаємо, напередодні ввечері масштабна пожежа охопила центральний ринок Полтави. Зайнялися магазини з автомобільними шинами, пластиковим посудом, поліетиленом, книгами і посудом.

Кореспондент ТСН Оксана Солодовник

Повʼязані теми:

Наступна публікація