У поїзді "Маріуполь-Київ" чоловік у трусах напав на жінку з дитиною і намагався зґвалтувати

У поїзді "Маріуполь-Київ" чоловік у трусах напав на жінку з дитиною і намагався зґвалтувати

У поїзді "Маріуполь-Київ" чоловік у трусах напав на жінку з дитиною і намагався зґвалтувати

Фото: Анастасія Лугова

Неадекват вночі жорстоко побив жінку.

У поїзді "Маріуполь-Київ" в п'ятницю, 31 липня, невідомий чоловік вночі напав на жінку з дитиною і жорстоко відлупцював. 

Про це написала потерпіла Анастасія Лугова на своїй Facebook-сторінці. 

Інцидент стався близько 3 години ночі. Чоловік, вдягнений лише у труси, пробрався до купе, де перебувала жінка зі сплячим сином і заблокував двері. Далі він почав її бити, притиснувши до ліжка і тримаючи за горло. Син Анастасії прокинувся від її криків і почав благати "не бити маму", на що невідомий розвернувся і хотів вдарити хлопчика. 

"Я затримала удар, пообіцявши, що зроблю все що завгодно, аби він не бив сина. Чоловік перестав агресувати, зняв труси і почав до мене приставати", - написала жінка. Вона попросила чоловіка зачекати, адже син все бачив.

"Ввесь час допоки я заспокоювала сина, голий чоловік з ерекцією гладив мені ноги і цілував їх, на мої пручання казав "Будь розумницею, будь хорошою дівчинкою і більше не постраждаєш", - зазначила Анастасія.  

Потім жінка вирішила вивести неадеквата з купе, аби її син нічого не бачив. Чоловік обгорнувся в простирадло, вивів її з купе і завів до свого, заблокувавши двері на верхній замок. 

"В купе на столі була розрізана диня, з якої стирчав ніж. Тож кричати не було сенсу. Я боялася, що якщо він спроможний на побиття невинної незнайомої жінки, то зарізати ножем, щоб не кричала - не проблема", - додала постраждала. 

Чоловік зняв простирадло і почав приставати до жінки. "Але в той час мій син почав плакати і кликати мене. "Ось він, шанс на порятунок" - подумала я", - пише Лугова. Жінка попросила відпустити її, щоб заспокоїти сина під приводом того, що дитина може розбудити усіх.

"Вийшовши з купе, я забігла до сина і ми босоніж побігли до провідниці. Та спала і не розуміла, що робиться. Чоловік голий по вагону біг в нашому напрямку", - додала вона. Жінка побігла до іншого вагону по допомогу, але ніхто не зреагував. Прихисток знайшли лише  у провідниці цього вагону. 
Більше трьох годин жінка з сином далі їхали до Києва. Начальник поїзду дав розпорядження, щоб невідомого охороняли і не дали змогу йому втекти. Після прибуття чоловіка затримали. 

Вчора 31.07 в поїзді «Маріуполь-Київ» близько 3:00 на мене було скоєно напад. В купе я була з сином. Прокинулася від...

Опубліковано Анастасією Луговою Субота, 1 серпня 2020 р.

Повʼязані теми:

Наступна публікація