У проекті "Одруження наосліп" на "1+1" покажуть, як сильній жінці побудувати стосунки

Сьогодні о 22.00 на "1+1" покажуть новий випуск реаліті "Одруження наосліп", в якому телеглядачі дізнаються, як підкорити справжнього "серцеїда" та знайти пару сильній жінці.

Героєм сьогоднішнього випуску стане 28-річний красень Валентин з Житомира. Активний та впевнений в собі хлопець пишається своїми досягненнями в романтичній сфері, проте запевняє, що втомився від легковажних стосунків. Він мріє зустріти старшу за себе жінку, з якою зможе створити щасливу родину.

Психологи і ведучі проекту Олена Любченко і Єгор Тополов на основі психологічної і емоційно-сексуальної сумісності обрали для Валентина дівчину, з якою він у рамках програми одружиться наосліп.

Під вінець з Валентином піде цілеспрямована і темпераментна Соломія, яка змалечку звикла самостійно заробляти та утримувати себе. Соломія шукає сильного чоловіка, який буде підтримувати та оберігати її, проте сильний характер часто заважає дівчині проявити власну жіночність.

На пару чекають випробування, у яких їм доведеться довести готовність змінюватися заради стосунків. Валентин приготував для дівчини справжні сюрпризи. Так, вже на першому побаченні хлопець подарував Соломії атрибут для романтичних ігор. Проте найбільш неприємний сюрприз очікував на неї у соціальних мережах. Як виявилось, Валентин підтримує романтичні стосунки з іншими дівчатами.

"Для Валентина зазвичай стосунки тривають доти, доки триває пристрасть, а потім він втрачає людину. Він не отримував достатньо материнської любові в дитинстві, тому компенсує це, підкорюючи жіночі серця, намагається довести собі, що його люблять, що він потрібен", - говорить Олена Любченко. 

Для Соломії справжнім випробуванням стане роль ніжної та жіночної дружини, яка віддає віжки управління родиною у сильні чоловічі руки.

"Щоб побудувати стосунки з сильним чоловіком, про якого вона мріє, Соломії необхідно навчитися стримувати свій лідерський дух та дати можливість чоловікові приймати рішення", - коментує Єгор Тополов.

Як завоювати справжнього "серцеїда" та як побудувати стосунки сильній жінці, дивіться у новому випуску реаліті "Одруження наосліп" на "1+1" вже сьогодні о 22.00.

Також проект можна буде переглянути на онлайн-платформі 1+1 video. Це власний VOD-сервіс, який об'єднує весь контент, що був показаний в ефірі телеканалів групи, й дає змогу дивитись улюблені серіали та шоу на будь-якому пристрої в будь-який час.

Наступна публікація