У прокуратурі назвали основні версії нападу на ексмера Конотопа

У прокуратурі назвали основні версії нападу на ексмера Конотопа

Фото: informator.news

На чоловіка напали поблизу власного гаража.

Правоохоронці розглядають кілька версій замаху на ексмера та кандидата в народні депутати Конотопа Артема Семеніхіна. Серед основних причини нападу -  громадська та політична діяльність потерпілого.

Про це 27 червня під час брифінгу повідомив заступник прокурора Сумської області Сергій Сегида.

У прокуратурі переконують, що взяли під особистий контроль розслідування справи. Під час брифінгу розповіли більше деталей про напад. Зазначається, що на Семеніхіна напали близько першої ночі, коли той повертався від гаража до власної домівки.

"У цей час він відчув різкий удар по голові, після якого втратив свідомість. Зараз потерпілий перебуває в місцевій лікарні в стабільно тяжкому стані", – зазначили в прокуратурі.

Там також додали, що розглядається низка версій, серед основних: злочин, скоєний через громадську та політичну діяльність потерпілого, а також на ґрунті особистих неприязних відносин.

Раніше повідомлялося, що ексмера Конотопа та кандидата у депутати Артема Семеніхіна ледь не до смерті побили в ніч проти 27 червня. Мер Глухова Мішель Терещенко вважає, що замовником може бути основний опонент Семеніхіна у 160 окрузі - народний депутат "Волі народу" Ігор Молоток, який також балотується по цьому округу.

Невідомі жорстко побили ексмера Конотопа, він у реанімації

Невідомі жорстко побили ексмера Конотопа, він у реанімації

Повʼязані теми:

Наступна публікація