У Путіна визначилися з кандидатами на посаду "глави" окупованого Криму

У Путіна визначилися з кандидатами на посаду "глави" окупованого Криму

Фото: Associated Press

Президент Росії вніс на розгляд три кандидатури.

Російський президент Володимир Путін вніс на розгляд "парламенту" окупованого Криму три кандидатури на пост "глави" півострова.

Про це з посиланням на спікера російського "парламенту" Криму Володимира Константинова повідомило видання "Крим. Реалії".

"Президент вніс на розгляд три кандидатури: Аксенова, Шперова і Богатиренка. Аксенов буде главою республіки, жодних сумнівів бути не повинно", – сказав Константинов.

До слова, Сергій Аксонов очолював "уряд" півострова після анексії Криму Росією.Сергій Богатиренко – голова кримської організації Комуністичної партії РФ, а Павло Шперов у вересні 2016 року став депутатом нижньої палати Держдуми з Криму.

Як повідомлялося, 8 вересня у Російській Федерації розпочалися регіональні та місцеві вибори у рамках єдиного дня голосуваня. Вибори різного рівня відбуваються у 85 регіонах країни. В окупованому Криму і Севастополі обирали "парламент" і місцеві "органи влади".

Україні, а також керівництво  Євросоюзу, деякі країни блоку та Грузія заявили про невизнання так званих "виборів", організованих Росією.

Одразу декілька країн заявили про невизнання виборів в окупованому Криму

Одразу декілька країн заявили про невизнання виборів в окупованому Криму

Повʼязані теми:

Наступна публікація