У Рівному чоловік напідпитку підпалив Lexus і через отримані опіки був затриманий правоохоронцями

Горе-палій травмувався під час скоєння злочину.

У Рівному затримали чоловіка за підпал елітної іномарки.

Про це повідомили у відділі комунікації поліції області.

"8 листопада близько 00:10 надійшла інформація, що на вулиці Євгена Коновальця обласного центру горить автомобіль. Транспортний засіб Lexus належить 32-річному рівнянину та був припаркований у дворі багатоповерхівки за місцем проживання", - йдеться у повідомленні.

Унаслідок пожежі автомобіль був майже повністю знищений вогнем.

"Невдовзі до поліції надійшло повідомлення про підозрілого чоловіка неподалік місця події. Екіпаж патрульних спільно з поліцейськими Рівненського відділу оперативно на вулиці Степова розшукали чоловіка, який може бути причетним до підпалу. У нього згоріла частина штанів та була обпечена нога. Зловмисником виявився 33-річний житель Рівного", - додали правоохоронці.

Як зазначається, горе-палія госпіталізували, медики діагностували опік полум’ям обох рук, лівої ноги 1,2 ступеня, 10% поверхні тіла. Крім того, за зовнішніми ознаки він перебував у стані сп’яніння.

Наразі чоловік затриманий, вирішується питання про повідомлення затриманому про підозру у вчиненні злочину, передбаченого частиною 2 статті 194 (Умисне пошкодження майна шляхом підпалу) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, раніше в Одесі діти петардою підпалили вантажівку.

Повʼязані теми:

Наступна публікація