У Рівному п’яна водійка без прав протаранила маршрутку і врізалась в паркан

У Рівному п’яна водійка без прав протаранила маршрутку і врізалась в паркан

Дівчина геть розбила машину знайомого.

У Рівному патрульні затримали п'яну дівчину за кермом. Посвідчення водія вона не мала. І сама зізналася, що вживала алкоголь. Хоча нічого поганого в цьому не бачить. Мовляв, мала поважну причину, йдеться в ТСН.12.00.

"Маю за шо. В мене вчора в мами був день народження, а ще народився хрещеник. Маю право, за шо", - каже дівчина.

Поліція, яка прибула на виклик, констатувала - кермувальниця влетіла в маршрутку, розтрощила паркан та розбила своє авто.

"Виїжджаючи з другорядної дороги на головну, не надала переваги в русі маршрутному таксі під керуванням водія, який рухався по головній дорозі і здійснила зіткнення", - каже речниця Патрульної поліції Рівного Оксана Юрченко-Погореляк.

Некерована машина полетіла у паркан. Дивом ніхто не скалічився.

"Мама з дітками стояла на тротуарі, якраз за цим парканом, який вона протаранила і  ще б трохи, і вона б могла нанести тілесні ушкодження цим дітям", - каже свідок подій.

З’ясувалось, що 21-річна рівнянка сіла за кермо, ніколи не маючи посвідчення водія. Покататися середмістям їй дав знайомий. На місці в присутності свідків дівчина проходить алкотест – 1.57 проміле.   

Оскільки потерпілих в аварії немає, рівнянку відпустили. Та патрульні склали на неї одразу 3 проколи: за скоєння ДТП, за керування без посвідчення та ще й напідпитку. 

21-річна дівчина п'яна за кермом знесла паркан у Рівному та ледь не позбивала людей

21-річна дівчина п'яна за кермом знесла паркан у Рівному та ледь не позбивала людей

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Аваріі та ДТП
Наступна публікація