У Рівному поліція впіймала серійного ґвалтівника, який шість років нападав на жінок

У Рівному поліція впіймала серійного ґвалтівника, який шість років нападав на жінок

Фото: ТСН.ua

Майже всі відомі наразі випадки пов’язані з місцевим гідропарком.

Підозрюваного серійного ґвалтівника заарештували в Рівному. 30-річного місцевого жителя підозрюють у шести випадках зґвалтування, йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

Перші повідомлення від жінок почали надходити ще 2013 року. Майже на всіх потерпілих чоловік нападав у міському гідропарку.

Підозрюваного у серії зґвалтувань арештували у Рівному

Підозрюваного у серії зґвалтувань арештували у Рівному

Лише зараз поліції вдалося вийти на слід нападника. Його затримали, він у слідчому ізоляторі. Раніше проблем із законом підозрюваний не мав.

Поліцейські просять жінок, які стали жертвами насильника, звернутись із заявою до правоохоронців. "На підставі зібраної доказової бази, численних слідчих дій та експертиз чоловіку повідомили про підозру у вчиненні шести зґвалтувань. Поліцейські перевіряють його на вчинення аналогічних злочинів", - розповіла речниця ГУ Нацполіції Рівненщини Марія Юстицька.

Раніше цього місяця в Полтаві патрульна поліція та місцеві мешканці затримали чоловіка, який намагався зґвалтувати 20-річну дівчину. За фактом нападу відкрито кримінальне провадження за ст. 15 та ст 152 Кримінального кодексу України, тривають слідчі дії.

Повʼязані теми:

Наступна публікація