У Рівному в багатоквартирному житловому будинку стався вибух

У Рівному в багатоквартирному житловому будинку стався вибух

Фото: ДСНС України

Жертв та постраждалих немає.

У Рівному в багатоквартирному житловому будинку стався вибух, після чого виникла пожежа. Рятувальники евакуювали 14 людей, з яких 4 дітей.

Про це у Facebook повідомляє пресслужба Головного управління ДСНС у Рівненській області.

"04 січня об 11:45 до Служби порятунку Рівненщини за номером "101" надійшло повідомлення про вибух повітряно-газової суміші газового котла у приміщенні кухні з подальшим горінням двохкімнатної квартири на першому поверсі дев'ятиповерхового житлового будинку м. Рівне по вулиці Соборна", - повідомили в управлінні.

Рівне: під час пожежі в багатоквартирному житловому будинку рятувальники евакуювали 14 людей з яких 4 дітей 04 січня...

Опубліковано Головне управління ДСНС у Рівненській області Субота, 4 січня 2020 р.

Зазначається, що на місце виклику було направлено два чергових відділення рятувальників 2-ї державної пожежно-рятувальної частини Рівного, одне відділення пожежно-рятувальної частини аварійно-рятувального загону спеціального призначення та оперативно-координаційний центр ГУ ДСНС області. Прибувши на місце виклику бійці ДСНС, потрапивши до квартири, подали вогнегасячі засоби.

"Через сильне задимлення вогнеборці провели евакуацію 14 мешканців з верхніх поверхів з яких четверо дітей. О 12:11 пожежу було локалізовано, а о 12:20 повністю ліквідовано. Жертв та постраждалих немає. Внаслідок пожежі вогнем знищено віконну раму та пошкоджено меблі кухні. Квартиру було повністю врятовано від знищенням вогнем", - йдеться у повідомленні ДСНС.

В управлінні також зазначили, що наразі причина виникнення пожежі та завдані нею матеріальні збитки встановлюються.

Повʼязані теми:

Наступна публікація