У Рівному заперечують вибухи у військовій частині під час пожежі

У Рівному заперечують вибухи у військовій частині під час пожежі

Про завдані полум'ям збитки військові не повідомляють.

У Рівному згасили пожежу на території військової частини. Військові повідомляють, що спочатку зайнялась будівля, якій понад 100 років, а далі вогонь поширився на складські приміщення, йдеться у ТСН.16:45.

Те, що були вибухи, армійці заперечують. Пояснюють, що вибухонебезпечних предметів там не зберігали. За їхніми словами, звуки, схожі на вибухи, могли бути через те, що у вогні тріскав шифер.

Внаслідок пожежі у військовій частині центральні вулиці Рівного огорнув дим

Внаслідок пожежі у військовій частині центральні вулиці Рівного огорнув дим

"Жертв та постраждалих внаслідок пожежі немає. Варто додати, що загрози мешканцям , які проживають довкола військової частини теж не було. Що саме стало причиною пожежі також встановлюється", - повідомив речник ГУ ДСНС в Рівненській області Дмитро Мельник.

За інформацією із джерел ТСН, у пожежі згоріло 6 одиниць військової техніки. Проте у частині цю інформацію ані підтвердили, ані спростували.

Гасили полум'я і самі військові, і тридцять пожежників. Що стало причиною займання, нині розслідує військова прокуратура.

Нагадаємо, займання почалось близько 12 години дня, стовпи диму наполохали містян. Втім у ДСНС одразу запевнили, що загрози населенню немає.

Кореспондент ТСН Анна Махно

Повʼязані теми:

Наступна публікація