У Росії помер один із постраждалих у ДТП з автобусами українців

У Росії помер один із постраждалих у ДТП з автобусами українців

У Росії помер один із постраждалих у ДТП з автобусами українців

Фото: МВС Росії

Ще троє українців залишаються у лікарні, один з них - у реанімації у важкому стані.

Один із постраждалих напередодні в ДТП у Воронезькій області РФ українців помер у лікарні. Це був водій автобуса, повідомляє УНІАН.

"Водій мікроавтобусу Opel, громадянин України, який отримав під час ДТП важку черепно-мозкову травму, перебував у комі і після шестигодинної операції сьогодні помер", - констатував директор департаменту консульської служби Міністерства закордонних справ України Сергій Погорельцев. Тіло померлого передано на судово-медичну експертизу, до лікарні вже прибули родичі жертви ДТП. Представник МЗС запевнив, що українські дипломати готові сприяти в перевезенні тіла померлого до України.

У Росії після ДТП у Воронезькій області українці потрапили до лікарні

У Росії після ДТП у Воронезькій області українці потрапили до лікарні

У медичному закладі в РФ продовжують перебувати ще троє постраждалих в аварії українців. Один із них у важкому стані в реанімації. Посольство України в Москві та посадовці МЗС стежать за ситуацією. "Із заступником головного лікаря та начальником слідчого відділу місцевої поліції консулами досягнуто домовленості про подальшу координацію заходів", - повідомив Погорельцев.

Іще двоє громадян України, котрі дістали ушкодження в цій ДТП, залишили лікарню. "Двоє громадян після отримання необхідної медичної допомоги у супроводі родичів залишили лікарню. Їм була надана відповідна допомога. Їх виписали", - розповів дипломат. Він уточнив, що в одного постраждалого закритий перелом ноги та забиття, а в іншого – струс мозку.

Як повідомлялося, 20 вересня у Воронезькій області РФ сталася ДТП за участю мікроавтобуса і рейсового автобуса, в результаті чого постраждали шість громадян України. Трьох із них доправили в реанімацію, ще трьох – у травматологічне відділення. Всі постраждалі українці є жителями тимчасово окупованих районів Луганщини.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Аваріі та ДТП
Наступна публікація