У селі на Харківщині троє підлітків зґвалтували 6-річного хлопчика з вадами розвитку

У селі на Харківщині троє підлітків зґвалтували 6-річного хлопчика з вадами розвитку

Фото: pixabay.com

Злочинці зафільмували зґвалтування і пропонували одноліткам купити відео за 50 гривень.

У селищі Пісочин Харківської області двоє восьмикласників і один учень дев'ятого класу зґвалтували 6-річного хлопчика з вадами розвитку у покинутій будівлі. Про це повідомили у сюжеті "Факти ICTV".

Як розповів 11-річний брат постраждалого, їх покликали погратися у напівзруйнованій будівлі колишньої аптеки, потім старшого хлопця випхали за двері та зґвалтували дитину. Весь процес підлітки зняли на відео, яке потім пропонували купити у школі за 50 гривень.

Батьки постраждалого хлопчика дізналися про інцидент тільки через три дні. Мати написала заяву в поліцію, однак відмовилась від судмедекспертизи.

На думку соціального працівника, жінка просто не знає процедуру та розгубилася. Також їй сказали, що на третій день ніяких доказів не знайдуть.

Поліція відкрила кримінальне провадження. Місце злочину дослідили, опитали підлітків, але відпустили додому.

Правоохоронці пояснюють, що поки у них немає прямих доказів злочину, відео знайти не можуть, а постраждала дитина має проблеми зі спілкуванням.

Жителі села бояться пускати своїх дітей до школи, в якій навчаються ґвалтівники, і вимагають чесного розслідування. Готові навіть скаржитися у прокуратуру.

Нагадаємо, 2018 року повідомлялося, що в Одеській області школярі зняли порно, в якому самі ж і взяли участь. Запис випадково потрапив у соцмережі, і тепер справу розслідує поліція.

Скандал на Одещині: 16-річний вихованець притулку зґвалтував 8-літнього хлопчика

Скандал на Одещині: 16-річний вихованець притулку зґвалтував 8-літнього хлопчика

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Тренди соцмереж
Наступна публікація