У Смілі через три години після вимоги Порошенка з'явилося опалення

У Смілі через три години після вимоги Порошенка з'явилося опалення

Фото: УНІАН

Подача газу здійснюється першою чергою на котельні, до яких підключені соціальні об'єкти.

У Смілі Черкаської області, де раніше було введено надзвичайний стан через відсутність опалення, подано газ на вісім котелень із 20.

Про це повідомив міністр регіонального розвитку, будівництва і ЖКГ Геннадій Зубко у своєму Facebook у четвер ввечері.

"Три години від моменту проведення Комісії ТЕБ НС за участю президента України Петра Порошенка. Подано газ на перші 8 котелень з 20. Наразі в них ведеться розпал і вихід на робочий температурний режим, потрібен час. До них підключено 5 дитячих садочків, 7 шкіл, 3 лікарні, а також 45 будинків із 152. Подача газу здійснюється в першу чергу на котельні, до яких підключена соціальна сфера", - написав Зубко на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

#Сміла ❗3 години з моменту проведення Комісії ТЕБ НС за участю Президента України Петро Порошенко: ❗Подано газ на перші...

Опубликовано Геннадій Зубко Четверг, 15 ноября 2018 г.

Зубко уточнив, що населення Сміли - 68 тисяч людей, до 20 котелень підключено 152 будинки, в яких проживає 19,7 тис. людей.

Як повідомлялося, у четвер президент України Петро Порошенко виступив з вимогою негайно дати тепло і газ "під його відповідальність" у Смілі, де через відсутність опалення вже запровадили надзвичайний стан. 

Раніше у місті Сміла Черкаської області оголосили надзвичайний стан через відсутність опалення, а мешканці перекривали загальнодержавну трасу. 15 листопада до Сміли їдуть урядовці та представники Нафтогазу, які вирішуватимуть питання про перевибори мера, а також про відкриття кримінальної справи щодо влади міста через бездіяльність, яка призвела до вимкнення опалення.

Без тепла: де в Україні ситуація з опаленням залишається критичною

Без тепла: де в Україні ситуація з опаленням залишається критичною

Повʼязані теми:

Наступна публікація