У соцмережах пишуть про нібито прорив українських танків "назустріч" гуманітарці з РФ

У соцмережах пишуть про нібито прорив українських танків "назустріч" гуманітарці з РФ

Ситуація з російським конвоєм залишається напруженою / Фото: Reuters

За чутками, бронетехніка пробивається від аеропорту в Луганську до кордону з Росією.

Зі сторони Луганського аеропорту вийшли українські танки і прориваються до шосе в бік Росії. Така інформація шириться соцмережами, йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

Офіційного підтвердження повідомлення немає. Але ця новина з'явилася одразу після повідомлень, що так званий "гуманітарний конвой" збирається в'їхати в Україну з боку прикордонного пункту "Ізварине".

Тим часом за останню добу у зоні Антитерористичної операції на Сході України загинули 23 людини, поранені понад 60. Під Донецьком терористи розстріляли автобус з бійцями батальйону тероборони. Лідер "Правого сектору" Дмитро Ярош заявляє про 12-х загиблих своїх побратимів. На відео, знятому бойовиками, видно щонайменше одне посвідчення члена цієї організації.

"Це люди зі складу батальйону територіальної оборони. Маю наголосити, що якщо людина іде служити в військове формування, вона автоматично припиняє своє членство в будь-якій політичній партії. Тому казати про те, що це "Правий сектор", тому що сьогодні це політична сила – не доречно", - прокоментував речник інформаційного центру РНБО Андрій Лисенко.

Раніше повідомлялося, що російський гуманітарний конвой оминув Харківщину та рухається паралельно Україні.

В Мережі шириться інформація про українські танки, що рвуться до Росії

В Мережі шириться інформація про українські танки, що рвуться до Росії

Повʼязані теми:

Наступна публікація