Секс-послуги для іноземців онлайн: у Сумах 23-річний хлопець облаштував порностудію

Секс-послуги для іноземців онлайн: у Сумах 23-річний хлопець облаштував порностудію

Фото: ГУ НП України в Сумській області

Організатору вже повідомили про підозру.

У Сумах молодик облаштував порностудію. Для роботи своєї студії він підбирав дівчат.

Про це 28 вересня повідомляє поліція Сумської області.

На 23-річного організатора студії працівники поліції вийшли ще у червні, і певний час документували діяльність організованої ним студії. Оперативники вийшли на кількох "моделей", що надавали іноземним громадянам віртуальні секс-послуги в режимі онлайн.

"Також правоохоронці задокументували факт підбору організатором студії на "роботу" чергової "вебмоделі" – її послуги полягали у спілкуванні по відеочату з іноземцями,  яким в бесіді необхідно демонструвати оголені геніталії та імітувати статевий акт", - йдеться у повідомленні.

За фактом виготовлення та розповсюдження порнографічної продукції поліцейські відкрили кримінальне провадження за ознаками  ч. 3 ст. 301 КК України та розпочали ряд оперативно-розшукових та слідчих заходів.

Під час обшуків вилучили  комп’ютерне обладнання, фото- та відеотехніку, носії пам’яті, студійні освітлювальні пристрої, "чорну" бухгалтерію та іншу документацію.

Наразі поліція арештувала все вилучене майно. Правоохоронці вже оголосили організатору про підозру у виготовленні та збуті порнографічної продукції з отриманням доходу у великому розмірі.

 

Нагадаємо, вчора, 28 вересня, у Кривому Розі Дніпропетровської області правоохоронці викрили порностудію. Вона розміщувалась в одній із квартир на території Металургійного району. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація