У Сумах затримали дівчину, яка розстріляла підприємця з донькою

У Сумах затримали дівчину, яка розстріляла підприємця з донькою

У Сумах затримали дівчину, яка розстріляла підприємця з донькою

Фото: скриншот з відео

Вбивство їй замовив син бізнесмена.

У Сумах затримали 19-річну жінку, яка стріляла у 56-річного підприємця та його 15-річну доньку. Вона зізналася правоохоронцям, що вбивство їй замовив син бізнесмена, йдеться у ТСН.19:30.

Момент нападу зафіксували камери відеоспостереження. На кадрах видно, як жінка підстерігає своїх жерв, а потім розстрілює з пістолета з глушником. У коридорі на другому поверсі можна побачити сліди від куль, а на стіні та дверях розбите скло.

Весільний салон, де трапилась стрілянина, належить пораненому. Він працює у звичному режимі.

Випадковим свідком стрілянини став чоловік, який просить не показувати його обличчя: "Було п'ять пострілів було. Це був травмат з кулями під бойовий. Замість гуми були свинцеві кульки".

Син замовив батька-бізнесмена: кілера затримали у Сумах

Син замовив батька-бізнесмена: кілера затримали у Сумах

Він не лише встиг відзняти на мобільний речові докази, а й бачив стрілка. Каже, молода дівчина кілька годин чекала своїх жертв на східцях. За його словами, дівчина-кілер діяла непрофесійно і навіть не зважала на камери спостереження.

Дві кулі влучили чоловіку – у спину та шию, ще дві – в його 15-річну доньку. У неї поранення спини та плеча. Обоє перебувають у лікарні. Загрози для життя немає.

Через дві доби пошуків правоохоронці затримали 19-річну жінку. У відділку поліції вона розповіла, що убивство замовив рідний син підприємця від першого шлюбу. "Він щось з батьком не поділив і попросив, щоб я їх обох взагалі вбила. Він сказав, що заплатить 50 тисяч гривень", - каже затримана.

До злочину дівчина готувалася близько місяця. ЇЇ особисто інструктував син бізнесмена.

"Він спонукав і організував цей зухвалий і особливо тяжкий злочин. Мотиви замовника – з бізнесовими інтересами в родинному колі: усунути конкурента в особі свого батька", - каже заступник керівника ГУНП у сумській області Олег Григоров.

Дівчина-кілер родом із села неподалік Сум. Односельці кажуть, що батьки всю душу в нею вкладали, але вона була проблемною дитиною. Нещодавно, коли померла її мати, стала некерованою.

Батько підозрюваної спілкуватися з журналістами відмовляється.

Замовника злочину нині затримали, вони перебувають у суді. Прокуратура вимагає для них арешту без права застави. Обом загрожує довічне ув’язнення.

Кореспондент ТСН Оксана Солодовник.

Повʼязані теми:

Наступна публікація