У Сумській області чоловік до смерті забив дружину: тіло жінки виявила 9-річна донька

Зловмисника затримали.

У м. Глухів чоловік під час конфлікту забив до смерті свою дружину. 40-річна глухівчанка померла від численних пошкоджень внутрішніх органів.

Про це сьогодні, 16 жовтня, повідомляє поліція Сумської області.

"Про раптову смерть своєї матері до поліції повідомила 21-річна жителька Глухова. За її словами, батьки напередодні увечері вкотре посварились, і очевидно, що батько знову вдався до кулаків, оскільки тіло небіжчиці було вкрите синцями та саднами від побоїв", — йдеться у повідомленні.

За вказаною адресою правоохоронці застали голову родини та двох його доньок, молодшій з яких тільки 9 років. Тіло померлої було в кімнаті на дивані.

"З першого погляду стало зрозуміло, що жінку було сильно побито. Пізніше судмедекспертиза підтвердила, що 40-річна глухівчанка померла від множинних пошкоджень внутрішніх органів", — зазначили у поліції.

Як з’ясувалося, подружжя зловживає алкоголем. Час від часу на цьому ґрунті у них виникали конфлікти, що зазвичай закінчувались бійками, і  щоразу свідком цьому ставала їхня малолітня донька. Тож і того вечора батьки знову посварилися, а голова родини вдався до кулаків — бив дружину і руками, і ногами.

Вночі дитина, прокинувшись, побачила, що мама не дихає. Дочекавшись ранку, вона подзвонила подрузі матері й розповіла про нічні події. А вже та сповістила старшу доньку, яка, власне, й викликала поліцію.

"Затриманий чоловік, протверезівши, категорично заперечував свою причетність до вбивства дружини, але зібрані слідством докази свідчили про зворотнє. Відтак, зловмиснику не залишалось нічого іншого, як у всьому зізнатися", — зазначають правоохоронці.

Чоловіка затримали, наразі він у СІЗО. Працівники прокуратури та поліції готують матеріали  для оголошення йому підозри у вчиненні злочину та обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

У поліції відкрили кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст. 115 Кримінального кодексу України "Умисне убивство". 

Нагадаємо, у Херсонській області 21-річного хлопця, який убив батька та поранив матір, відправили до психлікарні.

Повʼязані теми:

Наступна публікація