У Сумській області чоловіка посадили на ланцюг після "працевлаштування"

У Сумській області чоловіка посадили на ланцюг після "працевлаштування"

Фото: ТСН.ua/Юлія Желонкіна

Потерпілому вдалось втекти.

В Охтирці Сумської області 23-річний хлопець утримував свого знайомого на ланцюгу в сараї, привчаючи наймита до роботи на дворищі та караючи за погану поведінку.

Правоохоронцям про це розповів сам потерпілий, якому все ж таки вдалося втекти, йдеться у сюжеті ТСН.19:30.

На худорлявого чоловіка, що ледь йшов вулицею, звернули увагу перехожі. Той помітно кульгав, а позаду себе волочив довжелезний ланцюг. Чоловік попросив людей допомогти йому і викликати поліцію. У відділі поліції 54-річний потерпілий розповів, що його силоміць утримував у себе знайомий. Потерпілого звільнили, а кайданки та ланцюг довжиною понад чотири метри забрали як речовий доказ.

Зі своїм кривдником чоловік познайомився напередодні Великодня. Він саме шукав якийсь підробіток. Новий товариш запропонував у нього пожити та полагодити паркан. Чоловіки швидко порозумілися - обоє вже мали кримінальне минуле й “сиділи” за крадіжки. Вдома у нового знайомого чоловік відзначив свята, поремонтував паркан та допоміг навести лад на подвір’ї. Та коли молодий господар наказав йому нарубати дров – чоловік не стерпів. Заявив, що він – не наймит, але далеко піти йому не вдалось. Після втечі працівника господар розлютився, розшукав його, привіз до себе та посадив у сараї на ланцюг. Потерпілого врятувало лиш те, що двері були не міцні.

За словам потерпілого, йому погрожували зброєю. Коли приїхала поліція – 23-річний господар навіть не заперечував своєї провини. Мовляв, свого працівника насправді покарав за пияцтво. Подібний "домашній витверезник" може обернутися для роботодавця п’ятьма роками ув'язнення, хоча правоохоронці не відкидають, що підозрюваний та потерпілий можуть порозумітися і пробачити один одного.

Оксана Солодовник

Повʼязані теми:

Наступна публікація