У Сєвєродонецьку поліцейський викинув з 4 поверху дружину на очах у доньки

У Сєвєродонецьку поліцейський викинув з 4 поверху дружину на очах у доньки

У Сєвєродонецьку поліцейський викинув з 4 поверху дружину на очах у доньки

Фото: Фото з відкритих джерел

Чоловік служить у поліції міста.

У Сєвєродонецьку (Луганська область) чоловік викинув дружину з балкона 4 поверху після сварки. Жінка отримала важкі травми, але вижила.

Про це розповіли на сторінці жінки у соцмережі Instagram.

Як повідомляється, інцидент стався о 2 ночі проти 9 червня на вулиці Менделєєва.

"У цей вечір її чоловік був у нетверезому стані, спровокувавши сварку, він почав її жбурляти по квартирі, давати ляпаси, викручуючи руки. Це все відбувалося на очах у однорічної дочки, яка від побаченого була просто в жахливій істериці. На прохання заспокоїтися хоча б заради дитини він продовжував ще більше знущатися, забрав у неї телефон, тим самим позбавивши її можливості зробити дзвінок про допомогу, постійно погрожуючи, що вб'є її, а дитину залишить собі! Вона вибігла на балкон, почала кликати на допомогу і просила людей викликати поліцію. Він побіг за нею і наказував замовкнути, інакше сказав, що викине її з вікна. Сусіди це все чули, свідки цього є! У підсумку він схопив її на руки і викинув з балкона з четвертого поверху! Коли вона впала, на глухий звук і шум збіглися всі сусіди, а він залишався в квартирі, і вибіг пізніше, коли сусідка почала робити спроби зателефонувати до швидкої і поліції, він почав вихоплювати телефон з рук, примовляючи, щоб ніхто нікуди не телефонував, сказав, що спочатку він зателефонує своєму татові", - йдеться у повідомленні

В результаті поліцію та медиків викликали сусіди будинку навпроти. 27-річна жінка була при свідомості та благала про допомогу. Вона розповіла, що з балкону її викинув чоловік та просила сусідку забрати доньку з квартири.

Зазначається, що чоловіка звуть Олексій Олександрович Конєв, він сержант головного управління поліції в Сєвєродонецьку, а також його вітчим, Гусєв Руслан Валентинович, є підполковником поліції у відставці, зараз працює там же штабістом, також в Сєвєродонецьку. 

"Сім'я потенційного вбивці, який зазіхав на життя цієї тендітної дівчинки, висуває свою версію, що це була спроба суїциду з її боку, і тим самим хочуть зам'яти цю справу, прикривши свого сина. Доказом цього є те, що він перебуває на волі (нібито вдома у батьків), хоча повинен бути під вартою до з'ясування обставин. Також не зроблено жодної експертизи про його стан. А тим часом Дарина перебуває у важкому стані, в лікарні, маючи важкі травми: переломи ребер, пробито легеню, рука зламана в декількох місцях, зокрема і відкритий перелом руки, травма голови, множинні гематоми і садна, не кажучи вже про моральний стан її та дитини, який також потребує допомоги фахівця", - додали у дописі.

Місцеві вимагають взяти чоловіка під варту та вимагають покарання.

У коментарі ТСН.ua територіальне управління ДБР у Краматорську повідомило, що розслідування вже почали.

"9 червня в ЄРДР зареєстровані відомості про подію в Сєвєродонецьку, попередня кваліфікація події - стаття 15 КК України (замах на вбивство) і частина 1 статті 115 КК України (умисне вбивство). Зараз продовжують вести досудове розслідування, встановлюються всі обставини події. Станом на ранок 15 червня підозра ще не оголошена, запобіжний захід не обрано", - розповіли у ДБР.

Нагадаємо, раніше повідомляється, що у Харкові чоловік викинув з вікна власну дружину. Підозрюваний провину заперечує. 

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Перезавантаження ДБР
Наступна публікація