У Тернополі бензовоз зачепив шість автомобілів і перекинувся, водій загинув

Була висока загроза вибуху і пожежі.

У Тернополі на перехресті об'їзної дороги бензовоз виїхав на зустрічну смугу і зачепив шість автомобілів, йдеться у сюжеті ТСН.19.30.

Цистерна з пальним перекинулася і знесла в кювет два легковики. Їхніх кермувальників госпіталізували з травмами, а водія ваговоза до лікарні довезти не встигли - він помер у кареті швидкої.

У Тернополі бензовоз виїхав на зустрічну смугу і зачепив шість автомобілів

У Тернополі бензовоз виїхав на зустрічну смугу і зачепив шість автомобілів

У цистерні на момент аварії було 30 тонн дизпалива, воно почало розливатися і була висока загроза вибуху і пожежі. Тож рятувальники змушені були поливати дорогу водою і піною.

Рух на об'їзній був паралізований півтори години. Серед причин аварії насамперед розглядають несправність гальм у бензовозі.

Нагадаємо, у місті Бібрка Перемишлянського району під час аварії бензовоза "Вольво" та ВАЗ-2108 постраждали п'ятеро людей, зокрема, двоє маленьких дітей. Унаслідок ДТП 38-річного водія та трьох пасажирів легковика - 51-річного чоловіка та двох 5-річних дітей (брат та сестра) госпіталізували з травмами та забоями. Ще один пасажир, 41-річна жінка, отримала забій грудної клітки, медики відпустили її додому, надавши допомогу. 

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Аваріі та ДТП
Наступна публікація