У Тернополі чоловік облився бензином та заліз на рекламний щит: прокурор вмовив його спуститись

У Тернополі чоловік облився бензином та заліз на рекламний щит: прокурор вмовив його спуститись

Фото: УНІАН

Чоловік планував скоїти самогубство.

У вівторок, 23 червня, на Збаразькому кільці у місті Тернополь чоловік намагався вчинити самогубство. Він облився бензином та заліз на рекламний щит.

Про це повідомляє місцеве телебачення "Файне місто".

Унікальні кадри: у Тернополі прокурор області врятував чоловіка від самогубства

Опубліковано Файне місто Середа, 24 червня 2020 р.

Як відомо, чоловік виліз на металеву конструкцію для рекламних щитів з каністрою у руках. Згодом облив себе бензином та прив’язався до флагштока прапора. Там чоловік провів близько години.

"На місце виїхали оперативні служби Тернополя. Кільце обгородили. Усні вмовляння на відстані не допомогли. Тому до порушника громадського порядку піднявся один з оперативників. Як вдалося з’ясувати згодом – це прокурор Тернопільської області Петро Бойко. Після розмови з посадовцем чоловік спустився на землю", - йдеться у повідомленні.

На Збаразькому кільці ЧП. Людина вилізла на рекламний логотип вікнарьоф. Облила себе горючим паливом і запевняла, що здійснить підпал. Чоловік не місцевий. На місці події є Богомол, Бойко, Марцун.Перемовини пройшли вдало. Людина злізла, поспілкувалася із полісменами та прокурорами. Забрали у поліцію.Чи вирішить своє питання, чи втратить нирку у відділку - почуємо згодом:). Допекло людину, мабуть, що саме у такий спосіб хотів привернути увагу до своєї проблеми.Місце було вибрано дуже вдало:. Надіюся, що дослухаються,хоча є великі сумніви. Система глуха - колективна безвідповідальність та кругова порука.

Опубліковано Михайлом Іваненком Вівторок, 23 червня 2020 р.

"Кажуть, що чоловік з Хмельницької області. Ходять чутки, що він фермер, у нього забрали землю і він вирішив привернути увагу", – розповів активіст Михайло Іваненко.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Ковелі Волинської області чоловік намагався вкоротити собі віку і хотів викинутися із балкона одного із місцевих закладів. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація