У відеопетиції ЗеКоманди серед опитаних впізнали російського учасника "Розсміши коміка"

У відеопетиції ЗеКоманди серед опитаних впізнали російського учасника "Розсміши коміка"

Фото: скриншот з відео

Олег Черешня брав участь в гумористичній програмі двічі.

У відеопетиції, опублікованій на Youtube-каналі ЗеКоманди, щодо дострокового розпуску Верховної Ради, серед опитаних людей впізнали Олега Черешню, який був неодноразовим учасником програми "Розсміши коміка". Тоді в програмі брав участь новообраний президент Володимир Зеленський.

Про це повідомляє "5 канал".

У шоу Олег Черешня з’являвся щонайменше двічі: вперше у квітні 2016 року, а потім у вересні цього ж року. Виступав він разом з іншим коміком, Дмитром Тарановим, спочатку представлялися як дует із Москви, а потім - вже як учасники із російської столиці та Києва.

Слід зазначити, що в "Розсміши коміка" Черешня двічі вигравав – спочатку 50 тисяч, а потім і 100 тисяч гривень. Також прихильник дострокових виборів до парламенту був і учасником програми Comedy Battle на російському телеканалі "ТНТ".

Нагадаємо, 12 травня на Youtube-каналі ЗеКоманди з'явилася петиція, де люди можуть висловити свою думку, чи варто розпускати Верховну Раду. Там обіцяють, якщо відео набере понад мільйон переглядів, тоді новобраний президент розгляне це питання насамперед.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Рішення Верховної Ради
Наступна публікація