У вихідні "Укрзалізниця" та Польська залізниця запустять маршрут Львів-Берлін

У вихідні "Укрзалізниця" та Польська залізниця запустять маршрут Львів-Берлін

Фото: Євген Кравцов / Facebook

Пересадка буде здійснюватися в Перемишлі.

Із 15 грудня почне діяти залізничне сполучення між українським Львовом і німецьким Берліном. Про це повідомляє DT.ua.

Міжнародний пересадковий маршрут запустять "Укрзалізниця" та Польська залізниця. За словами голови правління українського підприємства Євгена Кравцова, ціни і розклад уже повністю узгоджені, а пересадка здійснюватиметься в польському місті Перемишль.

"Разом з польськими колегами ми дійшли згоди організувати так званий пересадковий маршрут Львів — Берлін. Тож українці зможуть лише з однією зручною пересадкою подорожувати до Німеччини, та очікуємо на туристів з цієї країни. Ця подорож займе трохи більше 18 годин", — розповів Кравцов.

Згідно інформації залізничників, маршрут обслуговуватиме поїзд № 89 Львів — Перемишль, а на кінцевій станції можна буде здійснити зручну пересадку на поїзд № ЕС/EN 456 Перемишль — Берлін. Зі Львова потяг вирушатиме о 16:20 та прибуватиме до Перемишля о 18:19, звідки до Німеччини рухомий склад відправлятиметься о 19:57, а в Берліні на нього чекатимуть о 09:48.

У зворотному напрямку поїзд № ЕС/EN 457 Берлін — Перемишль вирушатиме о 18:43 та прибуватиме до Перемишля о 08:38. Після цього можна буде дістатися Львова – потяг № 90 вирушатиме о 10:18, а в українському місті на нього слід чекати о 13:45. Зупинки на маршруті передбачені в Кракові, Катовіце, Ополе, Вроцлаві та Франкфурті-на-Одері.

Також "Укрзалізниця" хоче запровадити систему знижок у разі завчасного придбання квитків на потяги. Новація почне діяти в поїздах дальнього призначення та "Інтерсіті". Під час купівлі квитків на потяг заздалегідь їхня ціна буде набагато нижчою, ніж під час придбання безпосередньо перед поїздкою.

"Укрзалізниця" вже призначила шість додаткових поїздів на новорічні свята – економічні новини

"Укрзалізниця" вже призначила шість додаткових поїздів на новорічні свята – економічні новини

Повʼязані теми:

Наступна публікація