У Вінниці багатодітна мати до переломів та синців побила п'ятьох чужих дітей

У Вінниці багатодітна мати до переломів та синців побила п'ятьох чужих дітей

У Вінниці багатодітна мати до переломів та синців побила п'ятьох чужих дітей

Мешканці будинку кажуть, що жінка постійно б'є і своїх власних дітей.

Жителі однієї з багатоповерхівок Вінниці повстали проти багатодітної матері. Вони кажуть, що жінка просто на майданчику біля будинку побила п'ятьох чужих дітей, йдеться у сюжеті ТСН.19.30.

Відео побиття у дворі відзняли самі діти. У результаті бійки одна дівчина з переломом руки, друга – із синцями та подряпинами, третя - зі струсом головного мозку.

"Вони сказали, що я їм розбила вікно а я вікно не розбивала . Вона підійшла, взяла мене за волосся і почала тягнути на підлогу. Почала бити по спині, потім кидала камінням", - розповідає потерпіла Марійка.

Діти почали захищати один одного. У результаті у бійці потерпіло п'ятеро.

"Тьотя Галя взала мене за коси, потягла д низу. Я сперлася на руку. Потім дала мені ляпаса і вдарила по голові. Коли я сказала: "Ви не маєте права мене чіпати за коси", - вона взяла і зламала мені руку", - каже потерпіла Олена.

Мама Марійки вискочила з квартири у чому була і намагалася відтягти оскаженілу жінку від її дитини, але не змогла цього зробити. Тоді вона почала кричати, щоб викликали поліцію.

Тепер проти жінки, що вступила в рукопашну з дітьми, повстав чи не весь будинок. Люди кажуть, що таке вже не вперше. Деякі батьки навіть останнім часом гуляють разом із власними дітьми.

Сама жінка пояснювати свою поведінку категорично не хоче. "До побачення", - це все, що вона сказала кореспонденту ТСН.

Сусіди переконують, жінка б'є і власних дітей, а їх у неї шість, проте у відділі захисту це категорично спростовують. Кажуть, жодної скарги на побиття жінкою власних чи чужих дітей не отримували.

Тим часом у поліції за заявами батьків уже відкрили три провадження. У поліції кажуть, що на неї раніше вже складали адмінпротоколи щодо неналежного виконання батьківських обов'язків, і запевняють - повідомлення слали і в соцслужбу, а чому їх там не отримали - не знають.

Якщо провину жінки у побитті дітей доведуть, то їй загрожує покарання - рік виправних робіт.

Кореспондент ТСН Анна Тітовська

У Вінниці п'ятеро дітей зазнали нападу чужої жінки через нібито розбите вікно

У Вінниці п'ятеро дітей зазнали нападу чужої жінки через нібито розбите вікно

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Виховання дітей
Наступна публікація