У Вінниці дорожні перегони закінчилися жорстоким побиттям

У Вінниці дорожні перегони закінчилися жорстоким побиттям

Фото: artfile.ru

Двох постраждалих відлупцювали битками і покинули лежати на дорозі.

У Вінниці на перехресті невідомі жорстоко побили водія та пасажира іномарки. Нападники під’їхали на двох позашляховиках і накинулися на Audi, коли авто зупинилося на червоне світло, йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

Відео з камер спостереження зафіксувало, як нападники витягли двох чоловіків із машини та почали їх гамселити битками. Побиття тривало недовго, після чого молодики розбіглися по своїх машинах і поспішно втекли з місця події.

Невідомі жорстоко побили водія та пасажира іномарки, бо не змогли поділити смугу на дорозі

Невідомі жорстоко побили водія та пасажира іномарки, бо не змогли поділити смугу на дорозі

Один із потерпілих ледь зміг підвестися, другий так і лежав на дорозі непритомний. Інші автомобілі просто оминали його, доки хтось таки не викликав "швидку". Обох потерпілих забрали до лікарні.

Як стало відомо ТСН, напад стався через перегони на дорозі. Водії позашляховиків та Audi не поділили смуги та намагалися обійти один одного, а згодом ці суперечки переросли в побиття. Найцікавіше те, що побитий кермувальник Audi виявився п'яним. Нападників досі шукають.

"За цим фактом відкрили кримінальне провадження за статтею 187 – це розбій. Покарання від 7 до 10 років ув’язнення. Проводимо слідчі дії, щоб ідентифікувати всіх тих осіб. На місці проведено огляд та вилучено один із автомобілів", - розповіла речниця поліції Вінниччини Анна Олійник.

Повʼязані теми:

Наступна публікація