У Вінниці затримали капітана поліції, який примушував містянина продавати наркотики

Суд обрав поліцейському міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою з можливістю внесення застави у розмірі 128 тисяч гривень.

Заради фальсифікації показників роботи один зі співробітників сектора превенції вінницької поліції примушував місцевого мешканця передавати наркотики наркозалежним особам, яких пізніше затримувала поліція.

Про це повідомляє прес-служба Національної поліції.

Зазначається, що наркотики для "схеми" вінничанину передавав сам поліцейський. Відкрито кримінальне провадження за двома статтями Кримінального кодексу, поліцейського взято під варту.

"33-річний співробітник сектору превенції налагодив "схему" для створення штучних результатів роботи. Він передавав одному з місцевих мешканців наркотичну речовину, яку чоловік пізніше збував наркозалежним. Тих згодом затримувала поліція", - йдеться у повідомленні.

Невдовзі капітан поліції знову передав наркотичну речовину чоловікові та змусив продати її певній особі. В автомобілі капітана поліції під час обшуку також було виявлено речовину рослинного походження. Після проведеної експертизи було встановлено, що вилучена наркотична речовина є марихуаною.

У Дніпрі поліцейський вимагав хабар від підприємців, яких звинуватив у виготовленні наркотиків

У Дніпрі поліцейський вимагав хабар від підприємців, яких звинуватив у виготовленні наркотиків

Затриманому оголошено підозру за скоєння кримінального правопорушення. Судом йому обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою з можливістю внесення застави у розмірі 128 тисяч гривень.

Нагадаємо, у Миколаєві СБУ спіймала банду наркоторгівців, яку "кришував" правоохоронець. Зловмисники, під прикриттям правоохоронця, займались виготовленням і продажом ацетильованого опію через розгалужену мережу збуту в обласному центрі. Правоохоронці затримали наркоділків під час реалізації чергової оптової партії наркотику.

Повʼязані теми:

Наступна публікація