У Вінницькій області затримали росіянина, який за $1500 хабаря намагався в'їхати до України

Інцидент стався у пункті пропуску "Могилів-Подільський".

У Вінницькій області в пункті пропуску "Могилів-Подільський" 21 липня росіянин-порушник намагався дати хабар прикордоннику, щоб в’їхати до УкраїниГромадянина країни-агресора затримали.

Про це звітують у ДПСУ.

Під час прикордонного контролю виявилося, що росіянин під час попереднього перебування перевищив дозволені терміни. А тому отримав відмову на в’їзд до України.

Але це не зупинило 38-річного росіянина і вирішив дати прикордоннику чималий хабар - $1500, від яких співробітник Держприкордонслужби відмовився та доповів про спробу підкупу.

Прикордонники поінформували Нацполіцію та прокуратуру про хабарництво за ч. 3 ст. 369 ККУ "Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі". Росіянина затримали.

З пункту пропуску його забрав поліцейський екіпаж. Зараз хабародавець перебуває у слідчому ізоляторі Вінницького міського відділу НПУ.

Нагадаємо, на території прикордонного пункту “Візирка” раніше було затримано іноземця, який намагався потайки пробратися на судно, яке відправлялося до Англії. Сам чоловік стверджував, що є громадянином Албанії, а в Україну потрапив кілька днів тому літаком із Саудівської Аравії.

Підписуйтесь на наші канали у Telegram та Viber.

Новини України: на двох сумських прикордонників напали чинні співробітники СБУ

Новини України: на двох сумських прикордонників напали чинні співробітники СБУ

Повʼязані теми:

Наступна публікація