У військовому ліцеї в Чернівцях керівництво закладу облаштувало собі сауну

На перевірку ходили чиновники з управління освіти та громадські активісти.

Підпільну сауну просто в стінах військово-спортивного ліцею-інтернату в Чернівцях облаштувала адміністрація навчального закладу. Цю інформацію відповідним органам повідомили громадські активісти.

Про це йдеться в сюжеті програми ТСН.Ранок.

Місцеві депутати та працівники управління освіти вирушили на перевірку. Але потрапити до приміщення сауни чиновникам вдалося не одразу. Завгосп ліцею довго водив їх коридорами, аж поки делегація сама не прорвалася до підвалу. Там побачили дорого облаштовану парильню, а поруч – спеціальну кімнату для відпочинку. Хто користується такою розкішшю, дізнатися не вдалося, бо директор ліцею зараз у відпустці.

"Що стосується додаткового несанкціонованого приміщення, сауни, безумовно, у жодному закладі освіти не передбачено існування таких приміщень", - прокоментував спеціаліст управління освіти Чернівецької міської ради Сергій Кизима.

В управлінні освіти пообіцяли неодмінно відреагувати.

Свині, кури, спортивний зал і фішка нашого сесійного дня - С А У Н А. Тепер я "втішений" тим, що наша освіта гарно розвивається!

Опубліковано Іваном Гончарюком 23 листопад 2017 р.

Нагадаємо, на початку року сауну з басейном знайшли і в центральному корпусі Національного авіаційного університету в Києві. Капелюшки, капці, пляшки з горілкою – усе це ховалося двома поверхами нижче ректорату. Колишнього очільника університету зараз судять за підозрою в хабарництві.

Повʼязані теми:

Наступна публікація