У Закарпатській області кандидатка підраховувала голоси виборців разом із членами ДВК

У Закарпатській області кандидатка підраховувала голоси виборців разом із членами ДВК

Фото: УНІАН

До підрахунку також приєднався чоловік, який напередодні брав участь у засіданні як журналіст.

У Тячівському районі Закарпатської області чинна голова села Красна та кандидатка на цю ж посаду Марія Носа взяла участь у підрахунку голосів разом з членами дільничної виборчої комісії.

Це сталося на виборчій дільниці №210520, йдеться на сайті Громадянської мережі "ОПОРА".

Зазначається, що до підрахунку виборчих документів також долучився чоловік, який напередодні брав участь у засіданні як журналіст.

"Після зауваження представника ОПОРИ, кандидатка припинила рахувати бюлетені, натомість чоловік-журналіст продовжив", - розповіли спостерігачі.

Водночас на дільниці №210092 у селі Неветленфолу Берегівського району під час вечірнього засідання підрахунку голосів помітили сторонніх осіб, які представилися лікарем та охоронцем, однак, не пояснили мету свого візиту.

За інформацієюю "ОПОРИ", вони просто сиділи у приміщенні дільниці та не втручалися в роботу ДВК.

Як повідомлялося, в Україні 25 жовтня під час місцевих виборів майже в усіх областях виборці не дотримувалися протиепідемічних заходів, а поліціянти фіксували незаконну агітацію. На деяких дільницях не пускали спостерігачів, а у Дніпрі на одній із виборчих дільниць взагалі замість сейфа для бюлетенів використали каструлі.

Нагадаємо, що за даними ЦВК, 25 жовтня проголосувати на місцевих виборах прийшли 36,98% виборців. Це найнижчий показник явки за часів незалежності України. 

Підкуп виборців та побиття кандидатів: які порушення зафіксували під час виборів

Підкуп виборців та побиття кандидатів: які порушення зафіксували під час виборів

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Вибори
Наступна публікація