У Запоріжжі молодик розстріляв сусіда, котрий прийшов скаржитися на затоплення

У Запоріжжі молодик розстріляв сусіда, котрий прийшов скаржитися на затоплення

Фото: Reuters

Куля із саморобного пістолета влучила постраждалому в голову.

У Запоріжжі сварка між сусідами закінчилася стріляниною та госпіталізацією одного її учасника та домашнім арештом іншого. Все почалося з того, що 28-річний молодик затопив чужу квартиру, йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

Господар ушкодженого помешкання піднявся на 9-й поверх, і вже за кілька хвилин з’ясування стосунків на сходовому майданчику перейшло у бійку. Згодом винуватець потопу вхопив пістолет і вистрілив. "Я тримаю чоловіка, батько того тримає його. Хлопок, куля свистить, чоловік обличчя закриває – і скрізь кров", - переповіла хід подій дружина постраждалого Ліна Івченко.

У Запоріжжі сварка між сусідами закінчилась стріляниною

У Запоріжжі сварка між сусідами закінчилась стріляниною

Медики кажуть, що пораненого неймовірно пощастило: куля пройшла в міліметрах від ока, розтрощила кістки носу та застрягла у черепі. Чоловікові вже зробили операцію, але вилучати кулю медики не ризикують. "Вилучати таку кулю немає жодного сенсу – обсяги оперативного втручання будуть набагато перевищувати саму травматизацію", - пояснив керівник лікарні Олег Великий.

Поранений працює експертом-криміналістом у Шевченківському відділку поліції. Колеги постраждалого, які негайно прибули на місце, затримали нападника. У ході обшуку правоохоронці вилучили в молодика незареєстровану зброю, яку той переробив під патрони 9-го калібру. "Пістолет стартовий, перероблений, там перегородка збита. Експерти зараз проводять дослідження. На нього не може бути дозволу взагалі законного", - пояснив керівник Шевченківського відділу поліції Денис Буштрук.

Сусіди розповідають, що до того молодик видсидів за хуліганство та розбій, а нещодавно звільнився з колонії. "Слизький хлопець. Потрапив у тюрму він. Рік, як прийшов", - кажуть вони. Дехто ж воліє нічого не говорити зі страху перед помстою цього сусіда. Суддя ж, що обирала нападнику запобіжний захід, обмежилася нічним домашнім арештом. Рішення своєї колеги у суді не коментують і радять незгодним подавати апеляцію. З самим обвинувачуваним поспілкуватися журналістам не вдалося, бо вдень його вдома не було. Тим часом дружина постраждалого з дитиною переїхала до рідних, бо боїться за 2-річну доньку.

Кореспондент ТСН Яків Носков

Повʼязані теми:

Наступна публікація