У Запоріжжі чоловік на очах у десятків людей жорстоко зарізав голову ОСББ

У Запоріжжі чоловік на очах у десятків людей жорстоко зарізав голову ОСББ

У Запоріжжі чоловік на очах у десятків людей жорстоко зарізав голову ОСББ

Фото: Вместе

Зловмисника допомогла затримати дівчина-патрульна, яка у свій вихідний кинулася переслідувати нападника.

У Запоріжжі під час сварки чоловік зарізав голову ОСББ.

Про це повідомили у прес-службі патрульної поліції міста.

"Дівчина-патрульна під час прогулянки з собакою стала свідком конфлікту, після чого один з чоловіків дістав ніж та завдав ножового поранення іншому. Вона одразу втрутилась та намагалась його затримати. Нападник почав втікати, зв'язавшись з черговою частиною, вона попросила приїхати на місце екіпаж і постійно переслідувала зловмисника", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, інцидент стався напередодні, 21 серпня, вдень у дворі будинку на вулиці Зерновій.

За словами очевидців, у 63-річного глави ОСББ стався конфлікт із перехожим. Під час сварки чоловік вихопив ніж і завдав декілька ударів. Від отриманих поранень постраждалий помер на місці, а нападник кинувся навтьоки.

Одним із очевидців події стала дівчина-патрульна, яка у власний вихідний гуляла з собакою. Вона викликала екіпаж і почала переслідувати різника, який встиг сховатися в одному з під'їздів дев'ятиповерхівки на вулиці Товариській. Згодом правоохоронці з'ясували, в якій квартирі живе підозрюваний. Чоловік, побачивши патрульних, відмовився відчиняти двері, тож вони їх вибили і затримали зловмисника, який виявився 47-річним місцевим мешканцем.

Під час обшуку квартири за дверима правоохоронці знайшли ніж зі слідами крові, підозрюваного забрали до відділку поліції. Наразі слідчі встановлюють обставини та причини вбивства, відкрито кримінальне провадження. Чоловіку "світить" від 7 до 15 років позбавлення волі.

В Запоріжжі патрульна у вихідний допомогла розкрити вбивство Сьогодні вдень, від чергового екіпажі Дніпровського району...

Опубликовано Патрульна поліція Запоріжжя 21 августа 2017 г.

Нагадаємо, раніше в Одесі ввечері 17 серпня заарештований чоловік вбив і розчленував працівницю СІЗО. Інспектор ввечері зникла на території ізолятора, а згодом співробітники установи виявили її частини тіла.

За даними прокуратури, вбивство сталося через недбальство працівників установи - підозрюваному у вбивстві співробітниці ізолятора дозволили не перебувати в камері. До того ж на території СІЗО не було встановлено мобільні пости, чергові яких зобов'язані наглядати, в тому числі, за виконанням робіт ув'язненими на господарському дворі.

В одеському СІЗО рецидивіст вбив жінку-конвоїра та засунув у мішки розрубане тіло

В одеському СІЗО рецидивіст вбив жінку-конвоїра та засунув у мішки розрубане тіло

Повʼязані теми:

Наступна публікація