У Запоріжжі підліток загинув після падіння з мосту

У Запоріжжі підліток загинув після падіння з мосту

Арковий міст у Запоріжжі / Фото: УНІАН

Місцеві ЗМІ пишуть про самогубство, поліція версії загибелі поки не коментує.

Учора, 16 січня, у Запоріжжі студент місцевого гідроенергетичного коледжу загинув внаслідок падіння з Аркового мосту. Про це повідомляє місцевий сайт "Перший запорізький".

Журналісти з посиланням на власні джерела стверджують, що загиблий був 2003 року народження. За попередньою інформацією, він міг скоїти самогубство, однак остаточну причину його смерті встановить слідство. Повідомляється, що побачив неповнолітнього, який перелазив через огорожу, водій авто, яке проїжджало поруч. Він нібито зупинився і намагався вмовити хлопця не стрибати, однак переконати підлітка не вдалося.

Факт загибелі підлітка підтвердили у пресслужбі ГУ Національної поліції Запорізької області, пише "Інтерфакс-Україна".  Деталі події встановлюються. Подробиці поліція обіцяє повідомити найближчим часом.

Як повідомлялося раніше, нещодавно у Кропивницькому 18-річний хлопець впав у шахту ліфта з висоти сьомого поверху. Попри тяжкі травми, на час приїзду рятувальників постраждалий був при тямі. Чому поліз у недобудову, розповідати він відмовився. Сказав лише, що спіткнувся. У хлопця відкрита черепно-мозкова травма і перелом черепа. Медики кажуть, що стан його дуже тяжкий.

У Кропивницькому 18-річний юнак провалився у шахту ліфта недобудованої багатоповерхівки

У Кропивницькому 18-річний юнак провалився у шахту ліфта недобудованої багатоповерхівки

 

Повʼязані теми:

Наступна публікація