У Запоріжжі рідні пацієнтки побили медика швидкої: постраждала у лікарні (відео)

У Запоріжжі рідні пацієнтки побили медика швидкої: постраждала у лікарні (відео)

Фото: УНІАН

За словами медиків, на лікарку кидалися й душили. Зараз вона сама перебуває на лікарняному ліжку.

У Запоріжжі медики швидкої стали об'єктом агресивної поведінки рідних пацієнтки , до якої приїхали на виклик. Лікарка, яка намагалася надати допомогу іншій людині, зрештою сама опинилася на лікарняному ліжку.

Про це розповідає видання ALEX.UA.

Бригада медиків приїхала на виклик до жінки, яка перебувала вдома з пневмонією. Пацієнтка перестала подавати ознаки життя, а лікарка швидкої допомоги намагалася її реанімувати. Зрештою це їй не вдалося, і розлючені родичі на неї накинулися з кулаками.

"Жінка хворіла 5 днів. Попередньо, 30 вересня до неї виїздила швидка допомога і була діагностована пневмонія. Жінці пропонувалася госпіталізація, але родичі відмовилися", — розповідає Марина Карпова — завідувачка підстанції служби швидкої допомоги Шевченківського району.

За словами медиків, на лікарку кидалися й душили. Зараз вона сама перебуває на лікарняному ліжку. Лікарі розповідають, що рідні померлої жінки довели її до такого стану, адже уникали госпіталізації, та ще й приховували іншу хворобу.

"Після розтину у жінки, якій надавалася допомога, підтвердилася коронавірусна інфекція, тому бригада, яка там перебувала, двічі піддавалася небезпеці", — говорить Марина Карпова.

Ніхто з рідних дотепер перед медиками не вибачився, а за фактом нападу на працівника швидкої допомоги у поліції відкрили кримінальне провадження. Постраждала продовжує лікування. З неадекватними родичами пацієнтки збираються судитися та добиватися справедливості.

Нагадаємо, що у Кривому Розі чоловік на відпрацюванні виклику накинувся з кулаками на дівчину-копа
Під час з’ясування обставин правопорушення 43-річний чоловік вдарив в обличчя 20-річну співробітницю поліції. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація