У Запорізькій області підлітки зірвали український прапор та зняли це на відео

У Запорізькій області підлітки зірвали український прапор та зняли це на відео

У Запорізькій області підлітки зірвали український прапор та зняли це на відео

Фото: Нацполіція Запорізької області

Поліція працює з порушниками.

У Запорізькій області троє підлітків зірвали український прапор та опублікували відео у Мережі. Про це повідомляє пресслужба поліції області.

"Поліцейські спільно зі співробітниками Служби безпеки України в Запорізькій області та за допомогою громадськості, встановили учасників події. Ними виявились мешканці Запоріжжя - двоє юнаків 2001 років народження та дівчина 2007 року народження. Обох зловмисників доставили до Олександрівського відділення поліції для проведення всіх необхідних слідчих дій", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що неповнолітню разом із матір’ю також запрошено до відділення поліції. 

"З підлітком ювенальна превенція проводить профілактичні бесіди. Подія відбувалась 30 квітня на території Олександрівського району Запоріжжя. Двоє юнаків зірвали державний прапор зі флагштоку, а дівчина знімала правопорушення на мобільний телефон", - додали у пресслужбі.

За цим фактом слідчим Олександрівського відділення поліції відкрито кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст.338 (Наруга над державними символами) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Віряни УПЦ Московського Патріархату зірвали державний прапор біля храму в селі Хиженці Вінницької області, який повісили парафіяни ПЦУ.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Тренди соцмереж
Наступна публікація