У Житомирі 55-річний педофіл заманив школярку до готелю та намагався зґвалтувати

У Житомирі 55-річний педофіл заманив школярку до готелю та намагався зґвалтувати

Фото: flickr.com

Дівчинку врятував крик, на який збіглися люди.

У Житомирі 55-річний чоловік заманив школярку до кімнати готелю, пообіцявши її пригостити солодощами, та намагався зґвалтувати. Від наруги дитину врятувала покоївка, котра прибігла на крики, йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

У косьєржки дорослий чоловік із дівчинкою не викликав підозр, бо в готелю орендують приміщення танцювальна школа та дитячі гуртки. Зловмисник завів дитину на 5-й поверх до себе в номер і зачинився. Через деякий час покоївка почула відчайдушний дитячий крик. "Почула я крик, вискочила зі своєї комнати і почала стукати: відчиняйте! Не відчиняє. Чую, дівчинка кричить, не перестає, він щось теж до неї почав кричати, потім він відкрив: от я їй купив тортик, а вона не хоче їсти", - розповіла Єлизавета Гусєва.

У Житомирі педофіл заманив школярку до кімнати готелю, пообіцявши її пригостити солодощами

У Житомирі педофіл заманив школярку до кімнати готелю, пообіцявши її пригостити солодощами

За її словами, дитину тіпало від страху. Жінка зрозуміла, що чоловік домагався дівчинки, а згодом про це розповіла і сама дитина. "Їй почала мама дзвонити – вона не могла ні слова сказати мамі, її так трусило", - пригадує покоївка. Поки свідки заспокоювали 10-річну школярку та викликали поліцію, чоловік утік. Копам знадобилося дві години, щоби затримати його. З'ясувалося, що чоловіка вже притягували до відповідальності за розбещення неповнолітніх. "Була встановлена адреса його проживання та мобільний телефон. Через дві години, патрулюючи містом, поліція помітила чоловіка, який підходив за орієнтуванням", - розповіла прес-секретар управління патрульної поліції Житомира Діна Корчевна.

У готелі інцидентом приголомшені. Кажуть, чоловік підозр не викликав, винайняв номер на дві доби. "Він зареєстрований в Дніпропетровську. Він пристойно вдягнений: біла сорочка, краватка, чорне пальто до колін, борідка. Ніколи в житті б не звернув би уваги", - зізнається Олександр Ступак. Школярку передали батькам, із наляканою дитиною працюють психологи. За спробу розбещення неповнолітніх чоловік уже вдруге може потрапити за ґрати на три роки.

Раніше повідомлялося, що у Києві 33-річний чоловік ґвалтував неповнолітніх дітей своєї співмешканки. Жертвами збоченця стали 15-річна дівчинка та її 3-річний братик.

Кореспондент ТСН Олена Кузнєцова

Повʼязані теми:

Наступна публікація