У Житомирі активісти викрили склад, з якого продавали сухпайки ЗСУ

У Житомирі активісти викрили склад, з якого продавали сухпайки ЗСУ

На складі сухпайки розбирали, продукти розфасовували і продавали

Їжа для передової потрапляла до студентських їдалень, в магазини і ринки.

Сухпайки Збройних сил України продавали студентам житомирського коледжу. Тушкованку, печиво та інші продукти активісти знайшли у їдальні навчального закладу, йдеться в ТСН.12.00.

У складських приміщеннях зберігалися десятки ящиків з написом "Власність міністерства оборони України". В них повсякденні набори сухих продуктів для бійців.

На складі сухпайки розбирали, продукти розфасовували і продавали у їдальні коледжу, магазинах та на ринку.

Окрім сухпайків активісти виявили у складському приміщенні військові намети, пледи. На місце викликали поліцію та військову прокуратуру.

"Це вже не просто там пакетик вкрали, це вже особливо великий розмір. Це недоїдають солдати на передовій", - каже активіст Валерій Арушанян.

"Ніяк у нас не виходило їх впіймати цих негідників. Ми там воюємо, там нічого жерти, ми там картоплю перебираємо. А тут бачимо масштаби, тут на мільйони гривень, це те, що ми зараз виявили, а скільки вже провернули всього", - каже боєць батальйону "Айдар" з позивним Япончик.

Нагадаємо, що в Одесі у банківській комірці заарештованого директора держпідприємства Міноборони виявили і вилучили десятки тисяч доларів.

Сухпайки ЗСУ продавали студентам житомирського коледжу

Сухпайки ЗСУ продавали студентам житомирського коледжу

Повʼязані теми:

Наступна публікація