У Житомирі "тітушки" відкрили вогонь та поранили двох працівників кондитерської фабрики

У Житомирі "тітушки" відкрили вогонь та поранили двох працівників кондитерської фабрики

У Житомирі "тітушки" відкрили вогонь / Фото: Житомир.info

Про це заявила гендиректор підприємства.

Двоє співробітників фабрики "Житомирські ласощі" вночі отримали вогнепальні поранення.

Про це заявила гендиректор підприємства Тетяна Горобець, пише "Українська правда".

"Було 2 вогнепальних поранення наших співробітників (шия, грудна клітина), обидва в лікарні прооперовані. Вилучили 1 гранату. Заарештували особистого помічника Тищенка (партнер нардепа "Народного фронту" Сергія Пашинського) Гринчука Сергія", - заявила вона.

За словами Горобець, до Житомира вже прибули 5 автобусів столичної поліції, яка заарештувала нападників- "тітушок".

Конфлікт щодо Житомирської кондитерської фабрики триває з 23 листопада 2015 року, коли Тернопільський окружний адміністративний суд повернув Житомирську кондитерську фабрику у власність ЗАТ "Житомирські ласощі". Через кілька днів керівництво ТДВ "ЖЛ" зробило офіційну заяву про те, що готується спроба рейдерського захоплення фабрики.

Президент компанії Ігор Бойко звинуватив у рейдерстві депутата від "Народного фронту" Сергія Пашинського і його компаньйона Сергія Тищенка. Сам Пашинський заперечує звинувачення на свою адресу.

31 грудня "тітушки", які виступають на боці одного з власників, захопили фабрику і почали трощити її обладнання. На території фабрики пребувають правоохоронці, але, за свідченнями ЗМІ, вони не перешкоджають "тітушкам". 3 січня працівники підприємства намагалися дістатися своїх робочих місць і тоді між ними та молодиками у балаклавах зчинилася бійка, під час якої дісталося і журналістам.

Повʼязані теми:

Наступна публікація