Убили людину, а тіло сховали у лісосмузі: затримали чоловіків, які скоїли вбивство у Бердянську

Убили людину, а тіло сховали у лісосмузі: затримали чоловіків, які скоїли вбивство у Бердянську

Чоловіки після вбивства втекли до іншої області.

У Сумській області правоохоронці затримали двох чоловіків, які на початку жовтня скоїли вбивство у Бердянську Запорізької області. Вони вбили 51-річного місцевого мешканця, а його тіло сховали у лісосмузі.

Про це повідомляє пресслужба Нацполіції Запорізької області.

До поліції 2 жовтня звернулася співмешканка зниклого чоловіка й повідомила, що він не повернувся додому і його місцезнаходження невідоме.

За декілька днів тіло зниклого безвісті чоловіка зі слідами насильницької смерті знайшли у лісосмузі, неподалік від місця проживання. 

"Під час перевірки правоохоронці з’ясували, що до вбивства причетні двоє мешканців Бердянського району 1988 та 1989 років народження. У результаті проведеного комплексу оперативно-пошукових та слідчих дій працівники поліції вийшли на слід зловмисників", — повідомили у поліції.

Правоохоронці затримали підозрюваних у вбивстві у Сумській області.

Наразі вирішується питання про обрання затриманим запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Досудове розслідування триває. 

Нагадаємо, що у ґвалтування дівчинки біля школи у Рівному підозрюється військовослужбовець. Зловмисника затримали на одній із вулиць обласного центру.

Повʼязані теми:

Наступна публікація