"Убивць своїх дітей я би кришив, як капусту". Ексклюзивні зізнання "пологівського маніяка" і його дружини

"Убивць своїх дітей я би кришив, як капусту". Ексклюзивні зізнання "пологівського маніяка" і його дружини

Довічно засуджений мріє про волю та щасливе родинне життя.

Ексклюзивне інтерв'ю дружини найжорстокішого маніяка Сергія Ткача, більш відомого як "пологівський маніяк", вийшло в ефір на телеканалі "2+2" в програмі "Цілком таємно". Журналісти також поспілкувалися із самим засудженим довічно вбивцею, на рахунку котрого щонайменше чотири десятки життів.

Чоловік зізнався, що досі пригадує своє перше кохання в житті. "Шкільне кохання. Пісні, вірші… Це Ліда Некрасова, з 7-го класу. Я кохав її 9 років. Вона залишилася мною нетронутою. Суто фізично, плід цей заборонений для мене був", - розповів він. Психологи пояснили, що саме цей життєвий випадок міг стати визначальним у його подальшій долі – нереалізовані почуття та комплекси відкинутого чоловіка проектувалися на жертв, більшість із яких підпадає саме під такий вік.

 

Дружина маніяка. Цілком таємно

Дружина маніяка. Цілком таємно

 

Поза тим, Сергій Ткач до в'язниці був двічі одружений. Його перша дружина живе в селі та не хоче спілкуватися з журналістами. Інша – мешканка Дніпра, зустрічі з нею також не відбулося. "Дружина в мене працювала в СБУ. Друга дружина моя, Любов Миколаївна", - розповів сам ув'язнений. Який наразі одружений третім шлюбом із молодою росіянкою. "У нас різниця у віці 38 років", - констатував він.

Олена Ткач погодилася на інтерв'ю та пояснила, чому – її метою є попередити всіх інших жінок у тому, що наближатися до її коханого є смертельно небезпечним. "Я не заздрю тій дівчині, яка спробує з ним поспілкуватися. Я дуже ревнива. Я нікого не підпущу до своєї коханої людини навіть на відстань кілометра – хто б це не був", - каже вона.

 

 

Історія стосунків сягає її підліткового віку – тоді Олена вперше побачила Ткача в новинах і зацікавилася ним. "Мене спочатку це просто зацікавило – особистість. Я була ініціатором переписки. Отримала відповідь. І ми далі почали спілкуватися. Протягом півроку у вигляді листів", - пояснила вона. Цьому передував тривалий процес пошуків і переписка з іншими вбивцями. "Я шукала адресу, не могла знайти. І щоб якось компенсувати відсутність його у своєму житті, я намагалася спілкуватися зі схожими людьми", - пояснила жінка.

В її житті був досвід невдалого шлюбу. "У 18 років я вийшла заміж у Росії, у 2010 році я розлучилася. Це був дуже негативний досвід, це найгірші спогади в моєму житті", - каже вона. Психологи додають, що типовим для жінок, котрі шукають уваги вбивць і маніяків, є досвід поразки в стосунках – насильство і зрада з боку чоловіка, компенсувати які цим особам допомагає увага з боку тих, кого вони сприймають за альфа-самців. "Мене не лякає його стаття. Дуже добре, що жінки його бояться, якщо це так. Бо це зменшує конкуренцію. Це для мене найголовніше", - каже росіянка.

 

 

На запитання про те, чи не зв'язувалася вона з колишніми жінками свого чоловіка, Олена відповідає приголомшливо: "Якби я зв'язувалася з його попередніми дружинами – їх би вже не було". Вона продовжує шокувати – відповідає ствердно на запитання, чи стала би спільницею чоловіка під час його злочинної серії та чи допомагала би приховувати трупи. "Мене все влаштовує", - характеризує вона маніяка в ліжку.

У цієї пари вже є дитина. Однак її, за зізнанням Олени, хочуть відібрати її батьки, котрі винуватять матір в асоціальному способі життя. Сергій із дружиною запевняють, що мріють лише про волю та можливість виховувати своїх дітей, яких планують ще, мінімум, двоє. Коли ж журналіст задає питання про те, що б сталося, якби з його дітьми хтось зробив те саме, що й він сам робив із чужими, замість лагідного і доброзичливого дідуся у співрозмовнику раптом знову прокидається "пологівський маніяк" із холодним відсутнім поглядом і моторошно спокійним смакуванням жахливих подробиць. "Я би їх вираховував і кришив би, як капусту. Знімав скальп, трепанацію черепа робив би, брав би обидві півкулі головного мозку, вирізав би окремі ділянки. Я же маніяк, я ж серійний убивця", - пояснив Сергій Ткач.

Повʼязані теми:

Наступна публікація