Уклали вчительку на лікарняне ліжко: у Краматорську учні розпорошили перцевий балончик

Уклали вчительку на лікарняне ліжко: у Краматорську учні розпорошили перцевий балончик

Фото: pepperscale.com

В результаті постраждали двоє людей.

У Краматорську Донецької області у школі №31 діти розпорошили перцевий балончик. В результаті одного учня ушпиталили, а у вчительки стався серцевий напад.

Про це повідомляє "ОбщеЖитие".

За попередньою інформацією, 25 травня, перед уроком один із 7-класників похвалився що має перцевий балончик. Він у коридорі показав його однокласникам, а потім сховав у рюкзак, а сам відійшов. Двоє хлопців вирішили без дозволу взяти засіб захисту і примудрилися зламати запірний пристрій балончика. Він поширював подразнювальну речовину до повного спустошення.

Дітей евакуювали зі школи.

Більше за всіх дісталося хлопчикові, який зламав балончик, а також вчительці, яка йшла просто за ним. Зараз 7-класник перебуває в реанімаційному відділенні,  його стан стабілізувався. А ось вчителька лежить в лікарні з серцевим нападом.

Як зазначила в.о. начальника управління освіти Олена Дрига, інцидент з газовим балончиком педагоги розглядатимуть вже найближчим часом.

 "Неприємно, що буквально кілька днів тому в 31-й школі проходив спеціалізований урок, на якому військові фахівці розповідали дітям про небезпеку різних предметів, і про те, що саме не можна приносити в школу. Як бачимо, усний урок не пішов на користь. Потрібно буде заново провести освітні заняття з дітьми на цю тему у всіх школах, тим більше що попереду літні канікули", - зазначила чиновниця.

Нагадаємо, що у Одесі у школі №22 учень поконфліктував із вчителькою на уроці математики. В результаті він приснув жінці в обличчя з балончика

В Одесі восьмикласник на уроці приснув в обличчя вчительки з перцевого балончика 

В Одесі восьмикласник на уроці приснув в обличчя вчительки з перцевого балончика 

 

Повʼязані теми:

Наступна публікація