Україна домовилася про безвіз з однією із колоритних країн Південної Америки

Україна домовилася про безвіз з однією із колоритних країн Південної Америки

Фото: pixabay.com

Угода про безвіз із Перу набуде чинності після завершення всіх необхідних процедур.

Україна підписала угоду про безвіз із Перу.  Відповідний документ підписали 15 липня голова МЗС Дмитро Кулеба і посол Перу в Польщі та в Україні за сумісництвом Альберто Ефраїн Уілфредо Салас Бараон.

Про це йдеться на сайті уряду.

Відтепер громадяни України і Перу можуть приїздити до країн до 90 днів протягом 180 днів без оформлення візи. Угода набуде чинності після завершення сторонами необхідних внутрішньодержавних процедур.

Крім того, для українців залишиться можливість здійснення безвізових туристичних поїздок до Перу до 183 днів на рік, потрібно лише для підтвердження мати відповідні документи.
 
“МЗС системно працює над збільшенням можливостей для подорожей українців та відкриття України для світу. Розширення безвізу із Перу збільшить кількість міжлюдських контактів, сприятиме новим культурним, фаховим, бізнес-контактам між нашими країнами”, - зауважив митро Кулеба.

Сторони також обговорили перспективні напрями двосторонньої та багатосторонньої співпраці між Україною і Республікою Перу.

Нагадаємо, що у 2020 році, навіть зважаючи на карантинні обмеження, понад 11 млн 250 тисяч громадян України змогли потрапити за кордон. Минулого року українці здійснили подорожі до 123 країн світу. 

Як повідомлялося, торік влітку Україна та Гренада домовилися про безвізовий режим.

Підписуйтесь на наші канали у Telegram та Viber.

Новини світу: Зеленський домовився укласти угоду про безвізовий режим між Україною і Китаєм

Новини світу: Зеленський домовився укласти угоду про безвізовий режим між Україною і Китаєм

Повʼязані теми:

Наступна публікація