Україна відкриє пункти пропуску на кордоні з Росією та Білоруссю

Україна відкриє пункти пропуску на кордоні з Росією та Білоруссю

Фото: Держприкордонслужба України

У двох пунктах пропуску відновлять пішохідне та автомобільне сполучення.

Україна відновить пішохідне і автомобільне сполучення на кордоні з Росією та Білоруссю у пунктах пропуску "Дольськ" і "Вільча".

Таке рішення 17 червня ухвалили під час засідання уряду.

"Проєкт... розроблений з метою відновлення пішохідного сполучення в пунктах пропуску на державному кордоні з Російською Федерацією та Республікою Білорусь та створення комфортних умов для перетинання державного кордону пішоходами на цих ділянках у зв'язку з поступовим послабленням карантинних заходів в Україні... і відновлення пішохідного руху для громадян України та рух автомобільного транспорту в пунктах пропуску... "Дольськ" і "Вільча", - розповів під час засідання очільник МВС Арсен Аваков.

Зазначимо, наразі Росія та Білорусь належать до країн "червоної зони", тобто після прибуття з них до України людям необхідно проходити два тижні обсервації.

Раніше через пункт пропуску "Шегині-Медика" на українсько-польському кордоні відновили рух автотранспорту. Зараз на кордоні з Польщею функціонують 4 пункти пропуску для автомобільного сполучення: "Краківець - Корчова", "Рава-Руська - Хребенне" та "Ягодин - Дорохуськ", а також пункт пропуску "Шегині-Медика". Піше сполучення здійснюється лише у ПП "Шегині-Медика".

Повʼязані теми:

Наступна публікація